Vakantie-appartementen en studios vlakbij de Zeeuwse kust

Locatie & omgeving

Weather forcast
Vrouwenpolder

In het noordelijke deel van het eiland Walcheren, Zeeland nabij het dorpje Vrouwenpolder ligt Hof Westdijk. Deze vakantie-accommodatie is in 2016 gerealiseerd. Het is gelegen in het rustige landelijke buitengebied tussen Vrouwenpolder en Oostkapelle met ruim uitzicht op bos en duin. Vrouwenpolder is een klein gezellig dorp en heeft alle benodigde faciliteiten als winkels, cafeetjes, restaurants en fietsverhuur. Door de uitstekende verbindingswegen is Hof Westdijk prima bereikbaar met de auto.

De prachtige omgeving is uitermate geschikt voor wandel, fiets en vooral strand vakanties op een van de mooiste familiestranden van Nederland. Vanuit Hof Westdijk kunt u eenvoudig via de wandel en fiets routes het gehele eiland verkennen met pittoreske plaatsjes als Veere, Middelburg en de mondaine badplaats Domburg.

Ook is Hof Westdijk een goede uitvalbasis voor het ontdekken van de overige Zeeuwse eilanden, de Deltawerken en Neeltje Jans. Zelfs de Belgische kust met steden als Gent, Brugge en Knokke is goed bereikbaar.

Voor de natuurliefhebbers zijn er verschillende gebieden in de directe omgeving zoals de Mantelingen, voormalig waterwingebied Oranjezon en op enige afstand in Zeeuws-Vlaanderen 'Het Zwin'. Op het Veerse meer en de Noordzee kust zijn er legio mogelijkheden voor de sportliefhebber zoals (kite)surfen, zeilen, kajakken en duiken. Cultuur is vooral te vinden in de provincie hoofdstad Middelburg met zijn historische monumenten en museums.